Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Therese - 8 januari 2010 19:38

Fredag, idag och den har bjudit på lugn och ro. Härligt!

Kollade upp lite inför kommande pendling via buss till universitetet och kom fram till att det kommer bli dyyyyyrt! Men nu på kvällen har jag löst det hela med att låna pappas pendlarkort de dagar bara jag ska åka in, en mycket smart lösning som gör att jag sparar massor av pengar. And that I like   


Fredagens ridning gjordes med Pica iklädd lindor på alla fyra och fina tränset med bling bling. Jag hade dagen till ära klätt mig i mina Cavallo stövlar. Har fått tips om att använda kilar för att slippa de värsta blåmärkena i knävecken, så idag provade jag det. Det kändes väl lite bättre idag inte riktigt samma smärta men fortfarande gjorde det ont i vissa lägen, men det var överkomligt. Dock så gjorde det satans ont nere vid vristen där stöveln klämde skinnet, men det var bara att bita ihop. Men efter ett tag så kändes stövlarna helt okej att ha på sig, känner att de kommer bli väldigt bra och lovley när de väl är inridna ordentligt. De ger ett otroligt bra stöd i vilket fall, jämfört med när jag rider med skor och chaps.
Btw när jag är inne på ämnet stövlar, hur ska man sköta dem? Smörja varje gång man använt dem? Hur ofta ska man fetta in dem? Alla tips och råd är mer än välkomna, vill gärna att de ska hålla ett par år.


Lyckades få till ett rätt så hyfsat pass idag, trots vissa svårigheter att ha skänkeln intill Picas sidor. Red lite liknade som gårdagens pass för Ola, dock så är det klart att jag inte fick till det riktigt lika bra som igår men som sagt hyfsat. Imorgon rider jag med chaps och kan där med rida lite mer noggrant, ska även börja träna på att orka sitta ned på Pica i trav nu eftersom jag inte alls har lika ont i rygg längre när jag rider, dock inte helt bra. Men bättre!   


Resten utav kvällen ska jag se på Let's Dance och säkert något annat. Imorgon ska jag rensa den stationära datorn så vi kan koppla in den nya, kanske bjuder på ett par gamla bilder om jag hittar några som är skojiga.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards